Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fritstående lampe

47

Fritstående lamper til børneværelset

Skal I have pyntet børneværelset op med en fin, fritstående lampe? Vi har mange forskellige fritstående lamper, og der skulle gerne være noget til enhver stil.

Vi har fritstående lamper i mange forskellige designs og farver, små som store, og naturligvis i de sødeste udformninger som stjerne, bjørne, katte og andre dyr.

Har I nogle specifikke ønsker - måske søger I en specifik fritstående lampe til natbordet, som er selvlysende i mørket, eller selv slukker efter en rum tid? Kontakt endelig vores kundeservice med jeres ønsker.

Stort udvalg af hyggelige natlamper

Her hos Kids-world finder du bl.a. et stort udvalg af hyggelige natlamper. Mange børn er glade for natlamper, fordi de måske synes, at det er lidt uhyggeligt at sove alene i mørket. En natlampe afgiver typisk i svagt og blødt lys, og er derved med til at skabe ro og tryghed. Derudover kommer mange af natlamperne med en timer, så de selv slukker automatisk efter f.eks. 40 minutter.

Vi har natlamper i mange forskellige udformninger. Der er f.eks. natlamper som forestiller en and, en hest, en svane, en hval, en t-rex, en flagermus eller noget helt andet. Der er kort sagt lidt for enhver i vores udvalg.

Du kan både finde natlamper, som fungerer med batteri og med ledning.

Fritstående lamper i flotte farver

Udover fritstående lamper i forskellige udformninger, så har vi naturligvis også fritstående lamper i mange forskellige flotte farver. Dermed er det nemt at finde en lampe, som passer perfekt ind på dit barns værelse. Du kan normalt finde fritstående lamper i farverne blå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis. Nogle af lamperne har kun en enkelt farve, mens andre har flere forskellige fine farver.

Der er f.eks. snekuglelamperne fra Djeco, som ligner en almindelig snekugle, men som kan lyse op. Vi har også fritstående lamper fra A Little Lovely Company, som er udformet som forskellige søde dyr.

Vi tilbyder børnepengekredit

Vi tilbyder betaling med børnepenge, som vi kalder for Børnepengebetaling. Du kan dermed vente med at betale for din ordre med en fritstående lampe, til når børnepengene er kommet.

Tilføjet kurv