Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

EverEarth Strandtæppe/Børnebassin - Ø180 cm - Blå m. Anker

[ØL187]
EverEarth 369,95 DKK

Strandtæppe/Børnebassin fra EverEarth

Smart EverEarth strandtæppe, som også fungerer som børnebassin. Tæppet har striber i lyseblå og mørkeblå med hvide ankre på den ene side, og på den anden side er der et fint havprint blå nuancer med havdyr og planter.

Tæppet kan det bruges som et flot strandtæppe. Men du kan også grave en lille fordybning i sandet på stranden og lægge tæppet over. Fyld så fordybningen med vand, og du har et smart bassin, som børnene kan lege og plaske i, når turen går til stranden.

EverEarth tæppet er vandtæt og slidstærkt, og det har en skridsikker overflade. Det vaskes nemt ren med en klud, og det kan tåler sollys. Tæppet er let at transportere i den medfølgende pose, og det vejer ikke meget, da det er lavet af et letvægtsmateriale: polyester med termoplastisk polyuretan (TPU) imellem. TPU er miljøvenligt og uden ftalater.

Tæppet måler 180 i diameter.
Vægt på tæppe og taske: 600 g.

Fremstillet af:
- 10% TPU
- 90% polyester

Model: E Lite, Style: EE33749, Farve: Beach Blanket Pool

Varenr.: ØL187
Status: Ikke på lager
Producent: EverEarth
Type: Tæppe
MPN: EE33749 -NC
Farvekode: NC
Farve(r): Blå
Tags: EverEarth EE33749 , EverEarth Tæppe
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Badebassin    Legetæpper og legegulve    Strandlegetøj    Tæpper   
Tilføjet kurv