Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Danefæ Vinterjakke - Navy m. Bomber/Pink

[OG166]
Danefæ tøj til børn 949,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Vinterjakke fra Danefæ

Super flot Danefæ vinterjakke i navy med masser af hvide bomber samt pink pynte pompom'er.

Vinterjakken har en fleeceforet hætte der kan tages af med trykknapper hele vejen rundt omkring halsåbningen, som en sikker for, hvis hætte skulle sidde fast i noget, at den blot klikker sig selv af, så barnet trykt kan komme videre. Hætten har en elastikkant der omkranser hovedet, så den ikke falder så nemt af mens man leger.

Derudover har jakken følgende egenskaber:

  • Vind- og vandtæt med 5.000 mm.
  • Åndbar med åndbarhed 5.000 g.
  • Isoleret med Thermolite
  • Tapede sømme.
  • Synlige reflekser.

Jakken åbnes med en gennemgående lynlås, der er beskyttet bag ved en velcrofold, så den skærmer for vind og vand. I ærmerne er der vindfang med en elastikkant, som er gemt bag det ydre ærme som giver jakken et fint look og samtidig også holder vinden væk.

Danefæ vinterjakken har masser af lommer på fronten, der både kan åbnes med lynlås og trykknapper. Indvendigt har jakken en praktisk kombination af fleecefor og nylonfor. I toppen af jakken er fleeceforet, hvor det bedst kan varme kroppen. Den anden halvdel af jakken samt ærmerne er med nylonfor, idet nylonfor gør det langt nemmere at svinge jakken omkring kroppen.

I taljen kan jakken reguleres indvendigt med elastiksnor og spænde, så jakken får en flot form. På begge ærmer er der reflekser, som sørger for en øget sikkerhed i trafikken.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% nylon.
- Indre: 100% polyester.

Model: Kirstine Winter Jacket, Style: 10094, Farve: 2221

Varenr.: OG166
Status: Ikke på lager
Producent: Danefæ
Type: Vinterjakke
MPN: 10094 -2221
Farvekode: 2221
Tags: Danefæ 10094 , Danefæ Vinterjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv