Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

adidas Originals sneakers til børn

72
Skostørrelse
35%
adidas Originals Sko - NY 90 - Hvid adidas Originals Sko - NY 90 - Hvid 487,47 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
35%
adidas Originals Sneakers - NY 90 - Hvid adidas Originals Sneakers - NY 90 - Hvid 487,47 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
40%
adidas Originals Sneakers - Stan Smith W - Hvid/Orange adidas Originals Sneakers - Stan Smith W - Hvid/Orange 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
40%
adidas Originals Sko - Superstar 360 x I - Blå adidas Originals Sko - Superstar 360 x I - Blå 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
adidas Originals Sneakers - Stan Smith W - Hvid/Lilla adidas Originals Sneakers - Stan Smith W - Hvid/Lilla 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  

adidas Originals sneakers til børn

Er det ved at være på tide, at der kigges efter nogle sommersko i form af et par adidas Originals sneakers? Her på shoppen finder du et stort udvalg af sneakers fra bl.a. adidas Originals til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil elske at gå rundt i.

Der er bare noget rart ved, at kunne gå rundt i et par ekstra seje adidas Originals sneakers - så hvorfor ikke give dem et par adidas Originals sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de børn, der godt kan lide at løbe rundt og lege, som naturligvis ikke skal forstyrres af noget tungt fodtøj.

Brug adidas Originals sneakers til alt

adidas Originals sneakers kan bruges i mange forskellige forbindelser. Vores spændende udvalg af adidas Originals sneakers burde give dig en god chance for at finde nogle lækre sneakers til dit barn, som han eller hun vil blive glad for at have på.

Mange børn elsker at lege med et par komfortable adidas Originals sneakers på fødderne, som foruden komforten, tilmed ser ret seje ud, og kan sættes sammen med mange slags tøj fra garderoben. Sneakers har som oftest også en rigtig god pasform, sådan at din dreng eller pige slipper for, at hælen, tåen eller siderne gnaver.

Børn er mestre i at nedslide deres sneakers

Børn er mestre i at slide deres fodtøj, hvilket du muligvis allerede har oplevet et par gange før. Det er ikke meget anderledes, end at vi voksne også slider vores fodtøj.

Hvor lang tid der går svinger meget, men det er ikke ualmindeligt, at børn kun skal bruge 5-6 måneder på eksempelvis at slide deres adidas Originals sneakers op.

Det er derfor en god idé at holde øje med, hvordan børnenes sneakers ser ud - er de ved at se slidte ud, er det nok ved at være på tide, at kigge efter nogle nye adidas Originals sneakers.

Hold på varmen med adidas Originals sneakers

Sneakers er som regel en helt lukket sko, hvilket gør fodtøjet egnet til en stor del af året, da den kan holde på en del varme.

En sjov ting er, at vi afgiver ca. 200 ml sved fra vores fødder om dagen. Så det er derfor anbefalingsværdigt at købe to par, til de dage hvor der er behov for, at de bliver luftet.

Kæmpe udvalg af sneakers fra bl.a. adidas Originals

Finder du ikke det helt rigtige par sneakers fra adidas Originals i denne kategori, skal du helt sikkert tage et kig i vores overordnede kategori med sneakers til børn, da vi har noget som matcher alles smag.

Populære hvide adidas sneakers til børn

adidas er et brand, der ikke behøver nogen introduktion. adidas er et troværdigt navn inden for sportssko, kendt for deres engagement i kvalitet og innovation. Når du køber et par hvide adidas sneakers til dine børn, kan du være sikker på, at du får et førsteklasses produkt, der er designet med dine børns behov i tankerne.

adidas sneakers til børn i hvid har været en fanfavorit i årtier, og det er der en god grund til. Disse sneakers har et tidløst look, der aldrig går af mode. Den rene, hvide læderoverdel er fremhævet med de ikoniske tre striber i sort, hvilket skaber et enkelt og let genkendeligt look.

Det er dog ikke kun udseendet, der gør disse sko til et hit blandt både forældre og børn. De hvide adidas sneakers til børn er også utroligt komfortable. Den bløde overdel i læder og den polstrede mellemsål giver rigelig støtte til små fødder, hvilket gør dem perfekte til brug hele dagen.

Vi har også adidas sneakers til børn i mange andre farver

Den klassiske hvide sneaker er langt fra den eneste farve, vi har i vores sortiment. Hos Kids-world finder du adidas sneakers til børn i et væld af farver og farvekombinationer som fx den blå/orange sneaker. Denne dristige farvekombination er sikker på at gøre indtryk på legepladsen. Det er et sjovt og legesygt valg, som de fleste børn vil elske.

Hvis du er på udkig efter en mere afdæmpet løsning, så tjek den hvide og blå sneaker for et rent og skarpt look, der tilføjer et strejf af raffinement til ethvert outfit. Vil du til gengæld have et design med lidt mere farve, kan du overveje den blå-røde sneaker.

Hvis dit barn er fan af alt, hvad der er lyserødt og lilla, så er denne farvekombination det helt rigtige valg. En sjov løsning, der er perfekt til enhver prinsesse. Leder du efter noget, der er mere unisex, så tjek den grønne og orange sneaker, som tilbyder en sjov og legesyg farvekombination, der tilføjer personlighed til både drenge og piger.

Den mere neutrale beige sneaker er en god mulighed for dem, der foretrækker et mere underspillet look. Det er også et godt valg for forældre, der vil have en sko, der passer til ethvert outfit i deres barns garderobe.

adidas sneakers til børn med velcro

Når det gælder sneakers til børn, er der en funktion, som mange forældre ofte er på udkig efter: velcro. Det praktiske ved velcro gør det til et udgangspunkt for børnesneakers. adidas skuffer heller ikke på dette punkt.

adidas sneakers til børn med velcro er en perfekt blanding af stil og funktionalitet. Velcrostropperne gør det nemt for børnene at tage skoene af og på uden hjælp, hvilket understøtter barnets læring og selvstændighed.

Stropperne er også justerbare, hvilket sikrer en god pasform, hvilket sikrer at dit barns fødder er stabile, mens han eller hun leger eller løber rundt.

adidas sneakers til børn på tilbud - Sådan får du dem

Kunne du tænke dig at score dine børns nye sko til en nedsat pris? Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ja, så enkelt er det faktisk. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du ikke bare den første, der får besked om nyheder og prissænkninger, du får også adgang til eksklusive tilbud og kampagner. Og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ombestemmer dig senere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og få stilfulde og komfortable adidas sneakers til børn på tilbud. Din pengepung (og dine børns fødder) vil takke dig.

Altid mulighed for gratis fragt

Hos Kids-world har du altid mulighed for at få sendt din ordre helt uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle ordrer til en dansk adresse - uanset hvor meget du køber for.

Tag derfor et grundigt kig i vores store udvalg af sneakers fra adidas Originals. Nu hvor du alligevel leder efter nogle nye sneakers til børnene, er det måske også en god idé at se efter, om I har overtøjet klar til de kommende perioder.

Tilføjet kurv